Ring til os på 59 26 80 96

Om Faurkilde.dk

 

Faurkilde.dk blev stiftet i september 2008 af Jesper Jacobsen og Peter Frandsen som en handelsvirksomhed med fokus på bioenergi og biobrændsel. Siden da har Faurkilde.dk udviklet til at have en vognmandsafdeling, håndværkerafdeling og til at forhandle med bl.a. Polaris-atv'er og svovlsyre.

De 2 stiftere af faurkilde.dk besluttede at opdele faurkilde.dk pr. 1. januar 2017, således at Jesper Jacobsen er udtrådt af ejerskabet i Faurkilde.dk. Samme dato er handelen med svovlsyre skilt fra. Ligesom forhandlingen af Atvèr er udskilt pr. 1. Marts 2017.

Faurkilde.dk ligger godt i den lille by, Faurbo på Vestsjælland, der er placeret mellem Kalundborg og Holbæk. Her har Faurkilde.dk i snart et årti arbejdet hårdt hver dag for at kunne tilbyde de bedste vare og ydelser til en fornuftig pris.

Hos Faurkilde.dk er vi engagerede i vores arbejde, og har kunden er altid i fokus; Vi finder altid en løsning, der passer til opgaven og kundens ønsker.

Neden for kan du læse mere om vores forskellige afdelinger

 

Om Faurkilde.dk

Handelsafdeling - Bioenergi

Handelsafdelingen i Faurkilde.dk beskæftiger sig primært med salg af pilleovne, pillefyre og kvalitets-biobrændsel som fx træpiller, brænde, træbriketter og fyringsolie.

Når det kommer til træpiller, så forhandler Faurkilde.dk kun kvalitetspiller primært fra Sverige. Vi forhandler bl.a. træpiller fra producenterne Vida, Stockhorvan, Varga og TPI af Danish AGRO. Træpillerne er primært svenske, da vi på baggrund af vores erfaring har konkluderet, at svenske træpiller (fra tidligere nævnte producenter) er de bedste på markedet til prisen.

Pilleovne og pillefyre hænger perfekt sammen med vores engagement i biobrændsel, og vi hos Faurkilde.dk forhandler, opsætter og yder service på vores pilleovne og pillefyre.

Vi forhandler pillefyre fra bl.a. producenterne ULMA og BAXI, da disse - ligesom træpillerne - er nogle af de bedste på markedet i forhold til prisen.

Pilleovne er blevet voldsomt populære de seneste år, og det forstår vi godt hos Faurkilde.dk. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af pilleovne fra bl.a. MCZ, Rika, Thermorossi, Red og Extraflame. Pilleovnene kommer i mange forskellige prisniveauer og funktionsniveauer, og hos Faurkilde.dk gør vi meget ud af at vejlede vores kunder til at investere i den perfekte pilleovn til deres behov. 


Erhverv

Som en forlængelse af bioenergi-temaet tilbyder Faurkilde.dk også større kedler og biobrændsel til erhvervsvirksomheder, institutioner, boligforeninger mm. Dette er bl.a. forhandling og opsætningen af brændselsanlæg fra bl.a. Reka.

Håndværkergruppe

Faurkilde Håndværkergruppe er en kompetent håndværkerafdeling hos Faurkilde.dk, der består af mange dygtige håndværker især tømrer. Håndværkergruppen står altid klar til at udføre enhver håndværksopgave både hos private og for større virksomheder samt det offentlige.

 

Hvis du har nogle spørgsmål eller henvendelser, så er du velkommen til at henvende dig på tlf. 59 26 80 96 eller maile info@faurkilde.dk