Klik endelig her for at se hele vores træpille-udvalg

Er billige træpiller gode nok?

For mange er prisen en væsentlig faktor, når det kommer til valg af træpiller. Dette betyder, at der ofte opstår tvivl omkring hvilke træpiller, man burde købe.

 

Kan det betale sig at købe dyre træpiller?

Er der noget galt i at købe billige træpiller?

 træpiller

Svaret til disse spørgsmål er svære at besvare, der svaret vil afhængige af mange uafhængige forhold.Fx spiller leverandøren af de købte træpiller en stor rolle, da denne bestemmer prisen på de givne træpiller. Producenten af træpillerne spiller ligeledes en stor rolle, da kvaliteten af træpillerne i stor grad afhænger af dennes produtionsevne og viden inden for produktion af træpiller. 

 

Her hos Faurkilde.dk ved vi godt, at der er mange komplikationer, når det kommer til træpiller. Det er derfor vi har etableret gode kontakter med vores leverandører, så vi i nogle tilfælde får tilsendt træpillerne direkte fra leverandørerne. Derudover er vi hos Faurkilde.dk også meget selektive, når det kommer til valg af leverandører af træpiller. På den måde kan vi sikre kvaliteten og holde prisen nede på et yderst konkurrencedygtigt niveau. Hos Faurkilde.dk mener vi derfor at kunne sælge billige træpiller i høj kvalitet. 

 

Hvis du vil vide mere om vigtigheden af træpillers kvalitet, så besøg vores side: "om træpiller", som findes i bunden af siden. Derudover kan du udforsker vores sortiment af træpiller her.