Går du også med at ønske om at investere i et pillefyr eller pilleovn? Så har vi her hos Faurkilde.dk gjort det nemmere at finansiere købet. Vi har netop fået en integreret rentefri låneservice i vores web-shop. Let og enkelt.

Låneservicen er håndteret af låneformidler LånLet, der er nogle af de billigste og mest fleksible låneformidlere på markedet.

 

Hvordan fungerer det?

Når du handler på Faurkilde.dk for mellem 2.000 og 75.000 kr. kan du, når du nu vælge “LånLet finansiering” under betalingsmåde. Nu du så vælger, at gå “Til Betaling”, så vil du automatisk blive omstillet til LånLets hjemmeside, som vil håndtere ansøgning af lånet vha. NemID. Processen tager under 10 min. og du får i bedste fald svar inden for 10 sek., når du har sendt din ansøgning.

 

Hvad kan jeg få finansieret?

Med denne nye låneservice er der ikke nogle produktkategorisbegrænsninger. Dette betyder, at du kan finansieret købet af træpiller, fyringsolie, pilleovne, pillefyr, brænde, spåner eller en kombination af disse. LånLet har ingen interesse at vide hvad lånet skal finansiere, og dit bliver derfor heller ikke stillet til sikkerhed for lånet, hvilket også ville være uhensigtsmæssigt, hvis dette fx var træpiller.

 

Hvad koster det?

Lånet er rentefrit, så omkostningerne til lånet består hovedsageligt af adm. omkostninger.

 

 

Hvorfor er det en god idé?

Mange ønsker at investere i pilleovne og pillefyr, da de kan opnå væsentlige besparelser på deres varmeudgifter ved overgangen til biobrændsel. Det kan dog ofte være dyrt at komme i gang, da pilleovn som regel koster mere end 10.000 kr. og pillefyr mere end 30.000 kr. Derfor kan det for nogle være fordelagtigt at benytte sig af finansieringsmuligheder som det interegrede 23 mdr. rentefrie lån hos Faurkilde.dk til at komme i gang med at fyre med træpiller og spare på varmeregningen. Besparelsen ved brug af træpiller vil desuden ofte opveje omkostningerne forbundet med lånet til finansieringen af en pilleovn og/eller pillefyr.

Ved spørgsmål til besparelse ved overgang til brug af træpiller til opvarmning, er du velkommen til at kontakte os Tlf. 59 26 80 96.

 

Andre fordele

Ved at ansøgningen om lånet sker gennem et køb betyder det, at LånLet har større tilbøjelighed til at godkende ansøgningen. Desuden er det ikke nødvendigt at indsende lønsedler mm. for at få vurderet din ansøgning.

 

Vil du vide mere?

Ønsker at læse vores guide til finansiering mm. ved køb hos Faurkilde.dk? Så klik her

 

Her kan du se vores sortiment af pilleovne og pillefyr

 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik på Bjergstedvej 19, 4460 Snertinge (Vestsjælland), og se pilleovnene i vores showroom samt at få en snak med vores dygtige personale.