Unikt pilleovns-tilbud, som du ikke kan sige nej til

 Faurkilde Tilbud Februar

Går du og din familie og overvejer, hvorvidt det er en god idé at skifte de dyre opvarmningskilder ud med en funktionel og besparende pilleovn? Så er der i februar måned et unikt kampagnetilbud hos handelsvirksomheden Faurkilde.dk i Faurbo ved Snertinge.

 

Et ægte knaldtilbud

For under 10.000 kroner kan man købe en stilren Thermorossi ’Mon Amour’-pilleovn eller en klassisk – men elegant Extraflame ’Dorina’-pilleovn, som – tillige med bestilling af opsætning, leveres sammen med en palle gratis 6 mm svenske træpiller samt en Oslo askesuger. Man sparer på denne måde over 7.000 kroner på den samlede produktpris. På grund af den lave pris, er der et begrænset antal til kampagnepris.

 

Men det er ikke den eneste model, som er en del af Faurkildes februar-prisfest. MCZ-modellerne ’Red Gardenia Air’ og ’EGO Air’ sælges til lige så konkurrencedygtige priser, og disse modeller leveres ligeledes med en palle træpiller og en askesuger efter samme vilkår som ovenstående.

 

Lytter til kundens behov

- ”Vi vil meget gerne i dialog med kunden og høre, hvad behovet er! Har man for eksempel et sommerhus som opvarmes periodevis, et parcelhus, landbrug eller et værksted, så er der masser af muligheder inden for de forskellige pilleovne. Vi har omkring 15 kvalitetsmodeller fra bl.a. RIKA i vores udstilling i Faurbo, hvoraf flere af dem er i drift. Som noget helt nyt har vi indledt et samarbejde med Køkkenhuset på Stejlhøj i Kalundborg, hvorfra vi sælger Ecoteck-pilleovne”, fortæller Peter Frandsen, som sammen med Jesper Jacobsen driver Faurkilde.dk.

 

Men Faurkilde.dk har så meget andet at byde kunderne. Ud over pilleovne, pillefyr, pillekedler til både privat og erhverv, træbriketter, træpiller, brænde og staldstrøelse, beskæftiger virksomheden dagligt 20 mand, hvoraf en del af dem er beskæftiget i Faurkilde.dk’s håndværkergruppe. Her tager man sig af både renovering og nybyg. Ét af virksomhedens nyeste produkter er el-rangere og ATV’er.

 

Hel skorsten til halv pris                                 

- ”I øjeblikket har vi også et unikt tilbud på Metalbestos skorsten i rustfrit stål, som vi sælger til halv pris. Skorstenspakken består af pejserør, isoleret startelement, spærstyr, loftkrave, skorstenshætte og en 5-32° blyfri inddækning. Hvis man har brug for hjælp til at sætte skorstenen op, så hjælper vores håndværksgruppe gerne”, siger Peter Frandsen.

 

Faurkilde.dk tilbyder tillige gode financieringsmuligheder via SPARXPRES, hvor man kan ansøge direkte fra hjemmesiden.