Ring til os på 59 26 80 96

Brændsel

 

Faurkilde.dk er en erfaren forhandler af biobrændsel herunder: Træpiller, træbriketter og fyringsolie. Vi forhandler de bedste produkter til prisen og leverer til hele landet. 

 

Træpiller

Træpiller på lagerert

 

Træpiller er et af Faurkilde.dk's største handelsområder. Vi forhandler udelukkende de bedste træpiller til prisen. 

Dette indbefatter træpiller fra bade svenske og danske producenter og inkluderer mærker som Vida, TPI & Premium Green. Træpillerne er alle af høj kvalitet, og hos Faurkilde.dk har vi gode kontakter til vores leverandører, hvilket betyder, at vi kan sælge træpillerne billigt og med den bedste service.

 

Træpillerne, der indgår i vores sortiment, findes i både 6 mm og 8 mm, så det er muligt at købe hver enkel træpille-mærke til både pillefyr og pilleovn.

Vores træpiller ligger normalt fra en pris på kr. 2.000,- kr. pr. palle, som hver indeholder ca. 830-900 kg., men hold dog øje med vores specialtilbud, der dukker op med jævne mellemrum. Vi har valgt denne priskategori, da vi mener, at det er her den bedste kvalitet fås billigst. Alle vores træpiller kan købes med levering til hele landet eller afhentes i vores butik på Bjegstedvej 19, 4460 Snertinge (på Sjælland). 

 

Læs mere Om Træpiller her 

 

Se Træpiller i webshoppen.

 

Træbriketter

 

Faurkilde.dk forhandler dansk-producerede træbriketter af høj kvalitet til din brændeovn eller pejs. Træbriketterne har en god brændærdi og kommer i 10 kg's sække, der gør dem lette at håndtere og og mindsker rengøring.

 

Se Træbriketter i webshoppen

 

Fyringsolie

 

Faurkilde.dk leverer også fyringsolie ned til 700 liter. 

 

Se Fyringsolie i webshoppen.