Ring til os på 59 26 80 96

MCZ - STREAM Comfort Air - 3,3 til 12,1 kW

Tilgængelighed: På lager

28.995,00 kr

MCZ STREAM Comfort Air


Kraftig pilleovn - fra 3,3 til 12,1 kW


Smalt design - kun 39 cm


Brugervenlig fjernbetjening medfølger

Paller afsendes hver 4. dag

Har du spørgsmål?
Ring 59 26 80 96

Kundeservice
info@faurkilde.dk

Vi leverer til hele Danmark

Paller afsendes hver 7. dag

Har du spørgsmål?
Ring 59 26 80 96

Kundeservice
info@faurkilde.dk

Vi leverer til hele Danmark

* Skal udfyldes

Beskrivelse

Detaljer

MCZ STREAM Comfort Air er en kraftig pilleovn fra MCZ, der er udstyret med to varmeblæsere. Den ene blæser er en normal rumblæser, der fordeler varmen i rummet, hvor pilleovnen står. Den anden blæser sidder på bagsiden og giver mulighed for at overfører varmen til andre rum i huset vha. et rørsystem. Blæserne kan desuden instilles individuelt med den medfølgende fjernbetjening.

MCZ STRAM Comfort Air yder fra 3,3 til 12,1 kW, hvilket gør den til en af de kraftigere ovne fra MCZ. Pilleovnen kan derfor efterkomme mere krævende varmebehov. Ovnen kommer desuden med et tilsvarende stort pillemagsin, hvilket giver mulighed for at have en driftstid på 34 timer ved min. og 10 timer ved max. ydelse.

Stor pilleovn med smalt design

MCZ STREAM Comfort Air har et smalt design med en dybde på kun 39 cm. Dette betyder, at den passer perfekt ind i smallere rum og gange eller i rum, hvor møbleringen ikke tillader normale pilleovne.

MCZ STREAM fås i fire forskellige farve/ designs til frontbeklædningen: Sort, hvid, bordeaux og fedtsten. Ovnen har en stor frontlåge, der gør det let at rengøre og fjerne aske. Glasruden i frontlågen har - som på alle MCZ pilleovnen - en god størrelse, der fremmer udsigten til flammen fra træpillerne.

Teknikken er i top

MCZ STREAM Comfort Air er en nyhed for 2015/2016 sæsonen, hvilket betyder, at den kommer med al den nyeste teknologi fra MCZ. Ovnen kommer med det såkaldte "active+" system, der er udviklet af MCZ. Systemet måler pilleovnens drift og luften for dermed at kunne optimere driften og pilletilførslen, hvilket effektiviserer forbrændingen og pilleovnens evne til at opnå det ønskede indeklima. Pilleovne med active+ har desuden også en optimeret pilletilførselssystem, der gør pilleovnene mere lydsvage.

MCZ STREM Comfort Air er desuden udstyret med "no air" funktionen fra MCZ, der giver mulighed for at reducere rumblæseren til et minimum for at gøre ovnen næsten lydløs. Når "no air" er aktiveret overgår pilleovnen primært til naturlig konvektion, når det kommer til varmefordeling.

Faurkilde.dk anbefaler MCZ

Hos Faurkilde.dk anbefaler vi altid pilleovne fra MCZ, da de over en længere periode har bevidst, at de kan producere gode kvalitets-pilleovne til fornuftige priser. Pilleovnene kræver gennemsnitligt minimal service og reparation i forhold til andre pilleovne. Derudover har pilleovnene flotte designs og høje virkningsgrader, hvorfor Faurkilde.dk anbefaler netop MCZ.

 


Tekniske Specifikationer

SPECIFIKATIONER 
BREDDE90,0 cm
HØJDE110,1 cm
DYBDE38,8 cm
TRÆPILLEMAGASIN42 ltr
VARMEYDELSE3,3-12,1 kW
PILLESTØRRELSEø 6-8 mm - L = 5/30 mm
FORBRUG0,8-2,7 kg
STRØMFORBRUG Max. 400W - med. 55W
VÆGT175 kg

 

Yderligere information