Ring til os på 59 26 80 96

MCZ - THEMA Air - Pilleovn

Tilgængelighed: På lager

24.295,00 kr

MCZ THEMA Air


Kompakt og lydsvag pilleovn med topafgang


Bred og behagelig flamme 


Varmeydelse: 2,4 til 8 kW


Brugervenlig Fjernbetjening inkl.


 


 

Paller afsendes hver 4. dag

Har du spørgsmål?
Ring 59 26 80 96

Kundeservice
info@faurkilde.dk

Vi leverer til hele Danmark

Paller afsendes hver 7. dag

Har du spørgsmål?
Ring 59 26 80 96

Kundeservice
info@faurkilde.dk

Vi leverer til hele Danmark

* Skal udfyldes

Beskrivelse

Detaljer

MCZ THEMA Air er en kompakt og meget lydsvag pilleovn med varmeblæser, der er karakteriseret ved en relativt bred og elegant flamme. Denne kompakte ovn har dog en imponerende varmeydelse fra 2,4 kW og op til 8 kW, og et relativt stort pillemagasin med plads til 13 kg træpiller, hvilket betyder, at ovnen har en driftid på op til 20 timer ved min. og 7 timer ved max. ydelse.

Design

MCZ THEMA Air er en pilleovn med et klasissk design, der bringer følelsen af en hyggelig traditionel brændeovn frem. Ovnen er lavet med topafgang, hvilket for det første forstærker det klassike brændeovns-design, og for det andet gør det muligt at placere træpilleovnen tættere på væggen, hvilket i mange hjem er mere praktisk.  

Brændskålen er specialdesignet af MCZ til at være længere og smallere i forhold til, hvad der normalt ses i pilleovne. Den lange og smalle brændskål giver en flottere og mere naturlig flamme, der bringer mere hygge end i stuen.

THEMA er produceret med en sort stålskal, og et keramisk gitter i en af tre design: Hvid, Sort og Fedtsten 

MCZ Teknologi

MCZ THEMA Air er udstyret med en "no-air"-funktion og MCZ patenterede Active+ system.

"No-air"-systemmet er en funktion i pilleovnen, der kan slås til for at mindske ovnens lydniveau. Funktionen virker ved at skrue ned for rumblæseren og lade pilleovnen overgå til primært at fordele varmen ved naturlig konvektion. 

Active+ er en MCZ-teknologi, der styrer pilleovnens forbrædning og træpille-tilførsel ved at overvåge bl.a. forbrændingsluften. Dette forøger ovnens effektivitet og mindsker forbruget. Det nye instalation af Active+ optimerer desuden pilletilførslen, hvilket mindsket lydniveauet. 

 

6 og 8 mm Træpiller

MCZ THEMA Air kan - som mange andre MCZ Pilleovne - benytte både 6 og 8 mm træpiller, hvilket forsimpler brændelssituationen, hvis man i forvejen køber  8 mm træpiller til pillefyret. Desuden er 8 mm piller som regel en marginalt billigere hos flere producenter.

Det er dog vigtigt, at man kun fyrer med træpiller, der er maksimalt 30 mm lange; Dette sikrer optimal drift og pæneste forbrænding.

MCZ anbefaler deusden - ligesom Faurkilde , at der kun benyttes kvalitetstræpiller i deres ovne, da man på den måde sikre mindst mulig rengøring og vedligeholdelse samt optimal drift.

Faurkilde anbefaler

Hos Faurkilde.dk anbefaler vi med stolthed MCZ pilleovne. Ovnene er funktionsdygtige og produceret i en hæderlig kvalitet, der minimere komplikationer og problemer, der måtte opstå i årene efter købet. Pilleovnene er desuden flot designet, hvilket giver dem muligheden for at passe perfekt ind i mange hjem som et integreret møbel. 

 


 

Tekniske Specifikationer

SPECIFIKATIONER 
BREDDE60,0 cm
HØJDE80,0 cm
DYBDE55,7 cm
TRÆPILLEMAGASIN20 ltr./13 kg
VARMEYDELSE2,4-8.0 kW
PILLESTØRRELSEø 6-8 mm - L = 5/30 mm
FORBRUG0,6-1,8 kg
STRØMFORBRUGMax. 400W - med. 55W
VÆGT130 kg

 

 

Yderligere information