Ring til os på 59 26 80 96

Pilleovne

 

Faurkilde.dk forhandler, opsætter og yder service på pilleovne og pillefyr til både privat og erhverv. Vores sortiment er nøje udvalgt til at give kunden det bedte produkt til en god pris med en enestående service. 

 

Vi har for at gør edet lettere for vores kunder lavet nogle service videoer, der forklarer, hvordan du håndtere de mest almindelige problemer

 

Video kommer snart

 

Se alle vores servicevideoer her. (Kommer snart)

 

Pilleovne

Pilleovne er kommet for at blive og i dag har flere og flere danskere pilleovne i deres hjem. Pilleovne gør opvarmningen af stuen, sommerhuset mm. lettere end en ordinær brændeovn. Pilleovnene i dag er udstyret med robuste og præcise instrumenter, der måler og hjælper med at optimere forbrændingen, så indeklimaet og temperaturen er konstant, som forbrugeren ønsker det. 

 

Producenterne af pilleovne er i dag kommet langt med at holde støjniveauet til et minimum så ovnen uden problemer kan stå i stuen eller andre rum, hvor man opholder sig. Poducenter som MCZ er førerende inden for dette felt, hvorfor Faurkilde.dk har valgt netop dem.

 

Rengøringen i forbindelse med brug af pilleovn er desuden også minimeret, da venlige askeskuffer gør det let at fjerne den smule aske, som træpillerne efterlader. Desuden kommer de fleste træpiller også i gode sække, der er lette at opbevare og påfylde pilleovnen uden besvær og svineri.

 

Faurkilde.dk har forhandlet pilleovne i mange år, og vi har derfor opbygget et stort ekspertise og kendskab til produkterne og efterkommelse af kundernes ønsker og behov. Vi forhandler pilleovne fra MCZ, Rika og Caminetti Montegrappa, da disse efter vores mening er de bedste til prisen, og dem som vi bedst kan yde service på.

 

Læs mere om pilleovne her

 

Se vores udvalg af pilleovne her

 

Pillefyr

Faurkilde.dk forhandler og opsætter også Baxi og Ulma pillefyr evt. inkl. silo. Vi efterkommer ethvert behov og har erfaring med både private og større erhverv. 

 

Læs mere om pillefyr her

 

Se vores sortiment her

 

Ønsker du vejledning eller blot mere information, så kontakt os på tlf. 5926 8096