Ring til os på 59 26 80 96

Træbriketter Dansk kvalitet - 960 kg.

Tilgængelighed: Ikke på lager

2.500,00 kr
Træbriketter Dansk kvalitet - 960 kg. pr. palle - 96 sække á 10 kg.

Paller afsendes hver 4. dag

Har du spørgsmål?
Ring 59 26 80 96

Kundeservice
info@faurkilde.dk

Vi leverer til hele Danmark

Paller afsendes hver 7. dag

Har du spørgsmål?
Ring 59 26 80 96

Kundeservice
info@faurkilde.dk

Vi leverer til hele Danmark

Beskrivelse

Detaljer

Træbriketter i dansk kvalitet til brændeovn og pejs

Disse træbriketter er af dansk fremstillet, hvilket sikrer en god kvalitet. Briketterne lever dermed også op til alle forventninger og krav til produktet.

Som brændsel til brændeovn og pejs er træbriketter en fantastisk løsning.  Dette kommer af, at brænde og træbriketter har samme brændværdi. Brænde kan dog ofte være svært at udnytte til fulde pga. fugt og brændets form. Træbriketter er derfor ofte et mere effektivt brændsel end brænde. Træbriketter er tilmed også lettere at håndtere.  Briketterne er produceret i en passende firkantet størrelse, som er let at anvende, og ikke er til gene for fyrmesteren. Træbriketterne kommer til med i poser á 10 kg, hvilket letgører opbevaringen af briketterne. Og pga. briketternes renhed skabes der en god forbrænding, som efterlader minimal aske, hvilket forbedre den nødvendige rengøring af brændeovn eller pejs væsentligt.

Træbriketter er pga. disse fordele ofte en anelse billigere end konventionelt brænde. Dette gør altså træbriketter til en fremragende substitution for konventionelt brænde.


Til sommerhusejere er træbriketter også en oplagt valgmulighed, da brændeovnen ofte er den primære energiløsning i et sommerhus.


Her hos Faurkilde.dk leverer vi vores træbriketter af dansk kvalitet på palle. Leveringen indeholder 960 kg træbriketter i sække á 10 kg.


Ring gerne for et godt tilbud (tlf: 59 26 80 96)  

Yderligere information