Kalundborgmessen 2014

Det er igen tid til den årlige Kalundborgmesse. Faurkilde.dk er glade for at kunne fortæller, at vi igen i år vil være at finde på messen. 

Kalundborgmessen 2014

Kalundborgmessen bliver afholdt d. 25 og 26 oktober i Kalundbrog-hallerne. Faurkilde.dk vil være at finde i hal 1 (den med scenen), og vi vil være placeret ved stand nr. 21.


Vi ser i år at kunne i år at kunne fremvise dele af vores produktsortiment, som bl.a. inderholder: træpiller, pillefyr, træpilleovne, spåner, håndværkere, Polaris ATV'er mm. Vores kompente medarbejdere ser frem til at rådgive og få en snak med vores kunder og andre interesserede.


Hos Faurkilde.dk går vi meget op i at være synlige overfor vores kunder. Derfor deltager vi i så mange offentlige aragementer som muligt. Vi her hos Faurkilde.dk ønsker at produkter til vores kunder, som dækker deres behov bedst muligt til den bedste pris. Derfor finder vi kommunikation yderst vigtigt. Så kom glad og få en snak med os, hvad enten du er interesseret i træpiller, pilleyfyr, Polaris ATV'er, en god håndværker eller nogle af de andre produkter i vores sortiment.


Vi ser frem til at se dig lørdag d. 25 eller søndag d. 26 oktober i Kalundborg-hallerne 2014 til en hyggelig og spændende weekend.

 

Vi ses!

Kalundborgmessen