Kom og prøv en Polaris ATV

Lørdag d. 8 og søndag d. 9 november i Jyderup Skoven

Polaris-ATV

Her hos hos Faurkilde.dk er vi stolte over mange af vores kvaliter og produkter. Vi sætter stor pris på vores træpiller og pillefyr, som har fulgt os fra begyndelsen. Nye produktkategorier har gennem årerne set dagens lys i vores sortiment. Polaris ATV'er er en af dem.


Vi har ofte vores proukter både træpiller, pillefyr, træpilleovne, Polaris ATV'er mm. med, når vi er på messer som fx Kalundborg Messen d. 25 og 26 oktober. Vi her hos Faurkilde.dk holder meget af at være på messer, men problemet er, at det kan være svært, at vise vores produkter ordentligt frem. Der er selvfølgelig ikke meget voldsomt spædende i brændsel som træpiller, olie og brænde og som pillefyr og spåner. Her er Polaris ATV'er langt mere interessante. Problemet har dog været, at man på messer ikke rigtig kan komme til at vise maskinerne frem på den rigtige måde.


Vi er stolte over at sælge Polaris ATV'er, da det er nogle af de bedste og mest ekslusive ATV'er på markedet. Vi har derfor valgt at afholde et egagement dedikeret til vores AVT'er. Vi er derfor glade for at kunne invitere dig ned til Jyederup Skov lørdag d. 8 og søndag d. 9 november 2014 mellem kl. 10 og 15 på adressen: Søbakparken 133, 4450 Jyderup. (Jyderup Skov).


Kom glad, hvis du ønsker at prøve kræfter med nogle af de vildeste og bedste ATV'er på markedet. Kørslen kommer til at foregå i flotte, spædende og ideelle omgivelser, og selv om du har stiftet bekendskab med Polaris ATV'er før garantere for, at det vil blive en oplevelse. Vi glæder os til at se dig.


DATO: 8. og 9. november 2014

TIDSPUNKT: Kl. 10-15

Adresse: Søbakparken 133, 4450 Jyderup