Dybt sortiment af træpiller hos Faurkilde.dk 

Hos Farukilde.dk er vi stolte af vores dybe sortiment af træpiller i høj kvalitet til gode priser. Vi forhandler mærker af træpiller fra Sverige, Danmark og Tyskland, da disse producenter er nogle af de bedste på markedet. Kvaliteten på træpillerne er høj, konsitent og derudover har Faurkilde.dk gode kontakter med de enkelte producenter, hvilket betyder, at vi i de fleste tilfælde kan skære et led af værdikæden af, og dermed tilbyde produkterne billigt.

 

 

Inden for svenske træpiller forhandler vi mærkerne Varga, Vida og Stockhorvan. Varga er vores billigste svenske mærke. Dette betyder dog ikke, at Varga træpiller ikke lever op til kvalitetsstandarden hos Faurkilde.dk for det gør de. Vida er et af de mest kendte mærke inden for træpiller, og de sælges og bruges i hele Danmark. Vida træpiller er fantastiske til prisen, og leverer en kvalitet, der har fået mange danskere til at vælge Vida træpiller som deres yndlings. Stockhorvan er en af Faurkilde.dks dyreste træpiller. Stockhorvan træpiller er ikke særlig kendte, men de leverer en kvalitet, der overgår stort set alle på markedet.

 

Inden for danske træpiller forhandler vi TPI Supreme, som er produceret af Danish Agro. Dette er en af Faurkilde.dks mest populære træpiller, da denne er af højkvalitet og på vores hjemmeside sælges med fragt ved køb af fire paller. 

Inden for tyske træpiller forhandler Faurkilde.dk German Pellets, som er nogle af de mest populære træpiller i Danmark. Dette er mest pga. den lave pris, men kvaliteten er tilmed også god.

 

Vi forhandler alle vores træpiller i både 8 mm til pillfyr og 6 mm til pilleovne. Dette betyder, at du får glæde af vores store udvalg af forskellige træpiller hvad enten, du er ejer af et pillefyr, og bruger 8 mm træpiller eller du er ejer af en pilleovn, og bruger 6 mm træpiller.  

Vi glæder os til at handle med dig, og vi ser frem til at tilbyde dem en god service og nogle produkter, der i deres kategori er yderst konkurrencedygtige på prisen. 

Klik for at se vores sortiment af træpiller