Stockhorvan - Svenske træpiller i superkvalitet

Stockhorvan træpiller

 

Sverige er kendt for mange ting. Blandt forbrugere af træpiller er Sverige kendt for deres høje kvalitet. Mærker som Vida og Varga kommer ofte frem, når man taler om svenske de svenske pilleproducenter. Disse brændselspiller er ganske vist af høj kvalitet, men de er ikke toppen af svenske træpiller. Det er Stockhorvan derimod.

Baseret på de energi-, aske- og vandindhold er Stockhorvan en fantastisk træpille, med et energiindhold på 4,8 MWh / ton ligger disse træpiller sig i toppen af markedet. Desuden har Stockhorvan træpiller ganske imponerende askeindhold og vandindhold på hendholdsvis 0,3% og 7,6%, hvilket sikrer maksimal energiudnyttelse, bedre forbrænding og dermed bedre rengøring.

Men der hvor disse svenske træpiller for alvor skiller sig ud er på hårdheden. Stockhorvan brændselspiller produceret ved en dyr fremstillingsprocess. Den svenske producent er selv stolt af dette, da de mener, at deres dyre produktionsmetoder er med til at sikrer, at deres piller er de bedste på markedet. Som sagt er hårdheden den væsentlige fordel ved Stockhorvan træpiller. Den særdeles ekstraordinære hårdhed betyder, at disse træpiller støver minimalt, og dermed og smuldrer mindre. Dette gør brugen af træpiller mere bekvemmelig, og det mindsker spild.

 

Stockhorvan benytter selvfølgelig spildmateriale fra savværker og møbelindustrien til produktionen af deres træpiller, hvilket mindsker spildet af træ og ressourcer. Alt i alt er Stockhorvan træpiller nogle af de mest miljøvenlige piller på markedet.

Faurkilde.dk er den eneste officielle leverandør af disse træpiller i superkvalitet, hvilket vi er yderst stolte af. Vi har sat det som opgave at sælge billige træpiller i høj kvalitet. Selvom Stockhorvan træpiller ikke nødvendigvis er billige, så er prisen i forhold til produktets kvalitet ganske imponerende og konkurrencedygtig. Vi anbefaler med glæde Stockhorvan træpiller til alle fyrmestre, der ønsker det bedste til dem selv og deres pillefyr, og ikke ønsker at gå på kompromi med kvaliteten.

 

Her kan du finde Stockhorvan 8mm træpillen i vores sortiment.

    (Stockhorvan findes også som 6mm piller)

Du kan også læse mere på Stockhorvan's hjemmeside.